Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

Céges szűrővizsgálat

Céges szemvizsgálat az Ön igényeire szabva, Dél-Buda HOYA Center optikájában. Növelje munkatársai juttatásait cafeterián belül, miközben költségeit csökkenti!

VÉDŐSZEMÜVEG RENDELET

"Az egészségügyi miniszter által kibocsátott és hatályos munkavédelemrõl szóló 1993. évi XCIII törvény, valamint az 50/1999. /XI. 3. | EüM rendelet, valamint az EüM rendelet módosításáról szóló 47/2001. /XII. 23./ rendelet és a 3/2002/ VII. 30./ ESZCSM rendelete szerint, a munkáltató köteles a munkavállaló látásának vizsgálatát biztosítani, õt látásvizsgálatra elküldeni. A munkavállaló – a külön jogszabály szerinti időszakos alkalmassági vizsgálatokon túlmenően – köteles e vizsgálaton részt venni. A vizsgálatot a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó orvos végzi el, aki indokolt esetben a munkavállalót szemészeti szakvizsgálatra utalja be. Ha szemészeti szakvizsgálat eredményeként indokolt, illetve a munkavállaló által használt szemüveg vagy kontaktlencse a képernyő előtti munkavégzéshez nem megfelelő, a munkáltató a munkavállalót – a külön jogszabályban meghatározott költségtérítési szabályoknak megfelelően – ellátja a szükséges, a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveggel."

Vállalatunk ezt a munkáltatói kötelezettséget hivatott támogatni az e célra felkészített szakembereivel, modern vizsgálati eszközeivel, valamint optikánkkal. 
A látásvizsgálatokat a hatályos előírásoknak megfelelően, magas minőségben, rövid idő alatt végezzük el úgy, hogy a munkavállaló a lehető legkevesebb ideig szüneteltesse feladatát.
 Minden árkategóriában forgalmazunk termékeket. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásainkat magas minőségben és gyorsan nyújtsuk.  
 
Ajánlatunk

Cégünk kihelyezett szemészeti szűréseket is végez az ország egész területén, speciálisan erre a célra biztosított vizsgáló személyzettel és felszereléssel. A vizsgálati eredmények alapján lehetőség nyílik az éleslátást biztosító, illetve a korrekciós munkavédelmi szemüvegek megrendelésére. Szolgáltatásunk azon munkáltatóknak jelent nagy segítséget, akiknél fontos, hogy a dolgozó csak minimális időt töltsenek távol a munkavégzésük helyszínétől. Kialakított rendszerünk igazodik a több műszakos munkarendhez. A helyszínen végzett szemészeti vizsgálat alkalmas arra is, hogy a munkavállalóval a munkavégzés helyszínén is ellenőrizni tudjuk a korrekció helyességét

A Program menete

 

  • komputeres, és szubjektív látásélesség ellenőrzés
  • szemfenék-, törőközegek ellenőrzése (szűk pupilla mellett)
  • színlátás teszt, Lang-sztereoteszt, 
  • szemüveg felírás
  • szemészeti betegségek szakirányba továbbítása
  • szemüvegkészítés helyszínre szállítással és fejre adaptálással
 
Pénzügyi Előnyök
 

A dolgozói szemüvegtérítés történhet akként, hogy a munkavállaló közvetlenül vásárolja meg a szemüvegkeretet és lencsét. A munkáltató, a cég nevére kért számla alapján, részben vagy egészben megtéríti a szemüveg és lencse költségét a munkavállaló számára. A munkáltató pénzügyi kötelessége az előírt szemüveg és lencse legkisebb előállítási költségének térítése. A munkáltató általában meghatározza azt az összeghatárt, melyet elfogad elszámolhatóként. 

A vállalatnak előnyös, mert:
  • a látásvizsgálat minimális munka időkiesést okoz;
  • a védőszemüvegek esetében a termék költségként elszámolható, az Áfa     visszaigényelhető.
 

Amennyiben minket választ partneréül, hosszú távon is garantáljuk a gondtalan látásszűrést. Éves rendszerességgel biztosítjuk a vizsgálatok elvégzését a leggyorsabb és leghatékonyabb módon, igény szerint országszerte.

 

Cégünknél Szemész szakorvos illetve magasan képzett, diplomás optometristák végzik a vizsgálatokat, így azok mindig gyorsan és pontosan zajlanak. Szükség esetén egyénre szabott hagyományos vagy védőszemüvegeket ajánlunk. Speciális, monitor előtti munkát végzőkre tervezett szemüvegeink egyedülállóan magas minőséggel bírnak.