Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

rólunk

Üzletünket 2018-ban azzal a szándékkal alapítottuk, hogy pácienseink és vevőink számára gyors és korszerű optikai és szemészeti szolgáltatást nyújtsunk. Optikai szaküzletünket ezért egy szemészeti rendelővel bővítettük. 

Üzletünkben a szemészeti vizsgálatot szemész szakorvos, a látásvizsgálatot és kontaktlencse illesztést optometrista-kontaktológus végzi. Mindketten több évtizedes tapasztalattal bírnak, tudásukat szakmai továbbképzéseken folyamatosan bővítik.

6 éves kortól végzünk szemészeti vizsgálatot, a gyermekszemészettől a munkahelyi alkalmassági vizsgálatig, a szűrővizsgálatig.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk gyerekeknél a myopia kontrollra, hogy gyermekinknél elkerülhető legyen a mypopia(rövidlátás) fokozódása. A myopia növekedése a D.I.M.S.  technológiával működő MiYOSMART lencsékkel csökkenthető. A 2 éves program során féléves szemészeti kontrollvizsgálatokkal és folyamatos látszerészkontrollal (ahol a szemüvegkeret beállításait ellenőrizzük) biztosítjuk a szakmai hátteret.

Szemészeti vizsgálónkban lehetőség van érintésmentes és pupillatágítás nélküli szemfenék vizsgálatra.

Mindennapi életünkhöz elengedhetetlen a tisztánlátás. Ehhez vizsgálóinkat a legmodernebb gépekkel, műszerekkel szereltük fel. Látszerészeink a HOYA Master videocentráló segítségével teszik személyreszabottá a szemüveget, melynek lencséit saját műhelyünkben csiszolunk be. Így a teljes folyamat végigkísérhető a vizsgálattól, a szemüvegcsiszoláson át egészen a kész szemüveg kiadásásig.

A legkorszerűbb optikai lencsék széles választékát kínáljuk az egyre növekvő látásigény – komputeres munka végzése, tartós gépkocsivezetés – kielégítésére.

Szaküzletünkben kiválóan képzett, a kor szakmai igényeinek megfelelő ismeretekkel rendelkező látszerészek dolgoznak.

   A szemhez és az archoz legjobban illeszkedő szemüveg elkészítésére létrehozott technológiát nagy gyakorlattal alkalmazzuk pácienseink és vevőink legnagyobb megelégedésére. Folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy mind a szemüvegrendelés, mind a szemüveg elkészítése a mindenkori legmodernebb technikával történjék.

A szemüvegkeret az egyéniségünket tükrözi és hangsúlyozza, ezért fektetünk óriási hangsúlyt a precízen kidolgozott, kiváló minőségű és exkluzív márkák forgalmazására. Törekszünk az egyediségre és a minőségre, így a 11. kerületben egyedüliként nálunk taláható a justcavalli szemüvegkeretek nagy választéka. Ha merészebb, színesebb keretet szeretne, az Etnia Barcelona kollekciójában megtalálja a a stílusának leginkább megfelelőt. Az eleganciát és nőiességet a Carolina Herrera, Furla, Anne Marii keretek képviselik. Férfi vásárlóink a Boss, Tommy Hilfiger, Carrera, Tom Ford és a merészebb Etnia Barcelona keretek közül választhatnak.

Gyerekkereteink közül a NanoVista keretek már csecsemőkortól  adhatóak a legkisebb vásárlóinknak. Üzletünk kiemelt NanoVista márkapont.

legkorszerűbb lágy kontaktlencsék széles választékát kínáljuk a napi lencséktől a heti és havi lencséken át a tartósan viselhető lencsékig. Kínálatunkat természetesen a lencseápoló szerek és műkönnyek széles választékával egészítjük ki.

Az OpticZone csapata sokéves szakmai tapasztalattal, a legújabb szemüvegtrendekkel, minőségi lencsekínálattal várja kedves vásárlóit!

kollégáink

rolunk1

Buxbaum Katinka

Üzletvezető, látszerész

Patzner

Nagy-Patzner Ágnes

Diplomás Optometrista, kontaktológus

2005-ben végeztem a SOTE Egészségtudományi karán, mint Optometrista-kontaktológus. A diploma megszerzése előtt látszerész végzettséget szereztem.

Az évek során igyekeztem minél több szakmai továbbképzésen részt venni mind  a látásvizsgálatok, mind pedig  kontaktlencse illesztés terén.

Az Így megszerzett tudás és tapasztalat segÍt a személyre szabott látásvizsgálat elvégzésében, legyen szó szemüvegfelÍrásról, polateszt vagy binokuláris vizsgálatról vagy kontaktlencse illesztésről.

Célom, minél több embernek megadni az éleslátás élményét

katona viktoria

Katona Viktória

Látszerész

Több mint 20 éves látszerész szakmai tapasztalatomat egy családi optikában szereztem. Az optika multifokális és speciális, nagy precizitást igénylő szemüveglencsékre specializálódott, így elsajátíthattam ezek precíz illesztését.


Két évvel ezelőtt új kihívásokat keresve csatlakoztam az OpticZone csapatához. Itt lehetőségem nyílt tudásomat a gyermekek részére kifejlesztett MiYoSmart lencsékkel bővíteni.


Mesterem tanítását követve úgy gondolom, hogy mind a szemüveglencse mind a szemüvegkeret kiválasztása a legnagyobb precizitással történjek.

Leskó Katalin

Leskó Katalin

Látszerész

Szakmámat 2001-ben kezdtem egy miskolci optikában, először mint látszerész tanuló majd az iskola elvégzése után is a csapat tagja maradtam. Az eladásban és a műhely munkában is tapasztalatot szereztem.

20 év után az élet úgy hozta ,hogy Budapestre költöztem és az OpticZone optikában kezdtem el dolgozni.

A legfontosabb feladatomnak a legjobb látásjavító eszköz kiválasztását és elkészítési tartom a vásárló számára és ehhez nagyon fontos a kommunikáció a szemüveg viselője és az Optikus között.

Dr. Ádám Mónika

Szemész szakorvos

Optikánk