Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

rólunk

Üzletünket 2018-ban azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy pácienseink és vevőink számára gyors és korszerű optikai és szemészeti szolgáltatást nyújtsunk. Optikai szaküzletünket ezért egy szemészeti rendelővel bővítettük. 

Üzletünkben a szemészeti szakvizsgálatot egy több évtizedes tapasztalattal bíró szemész szakorvos végzi.

A legkorszerűbb optikai lencsék széles választékát kínáljuk az egyre növekvő látásigény – komputeres munka végzése, tartós gépkocsivezetés – kielégítésére.

Szaküzletünkben kiválóan képzett, a kor szakmai igényeinek megfelelő ismeretekkel rendelkező látszerészek dolgoznak.

DSC_0407
DSC_0442

Rendelőnket a legmodernebb műszerekkel, optikánkat a legkorszerűbb eszközökkel szereltük fel.

A szemhez és az archoz legjobban illeszkedő szemüveg elkészítésére létrehozott technológiát nagy gyakorlattal alkalmazzuk pácienseink és vevőink legnagyobb megelégedésére. Folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy mind a szemüvegrendelés, mind a szemüveg elkészítése a mindenkori legmodernebb technikával történjék.

A szemüvegkeret az egyéniségünket tükrözi és hangsúlyozza, ezért fektetünk óriási hangsúlyt a precízen kidolgozott, kiváló minőségű és exkluzív márkák forgalmazására.

A legkorszerűbb lágy kontaktlencsék széles választékát kínáljuk a napi lencséktől a heti és havi lencséken át a tartósan viselhető lencsékig. Kínálatunkat természetesen a lencseápoló szerek és műkönnyek széles választékával egészítjük ki.

5 éves kortól végzünk szemészeti vizsgálatot, a gyermekszemészettől a munkahelyi alkalmassági vizsgálatig, a szűrővizsgálatig.
 
Fiatal, dinamikus csapat, sokéves szakmai tapasztalattal, akik a legújabb szemüvegtrendekkel, minőségi lencsekínálattal várja kedves vásárlóit!
DSC_0489

kollégáink

Buxbaum Katinka

Üzletvezető, látszerész

Nagy-Patzner Ágnes

Diplomás Optometrista, kontaktológus

Dr. Győri Gabriella

Szemész szakorvos

Dr. Gál Ilona

Szemész szakorvos

Katona Viktória

Látszerész