Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

Szemüvegkészítés

Vizsgálati eredménnyel (ez lehet hozott szemészeti eredmény vagy üzletünkben elvégzett látásvizsgálati eredmény) a kezünkben megbeszéljük a megfelelő lencsét az Ön korrekciójához. Kiválasztjuk az optikailag és anatómiailag legtökéletesebb keretet az Ön arcformájához. Lencsétől függően, akár egyik napról- a másik napra elkészül a kívánt szemüveget. Precizitáson túl a gyorsaságra is nagyon odafigyelünk.

szemüvegkészítés

Szemüvegkészítés akár 1 óra alatt

Felgyorsult világunkban szeretnénk mindent gyorsan megoldani, elintézni, időt spórolni. Modern csiszoló műhellyel rendelkező üzletünkben több éves gyakorlattal rendelkező szakemberekkel, valamint a szemüveglencse gyártó cégek által is használt és forgalmazott, legmodernebb és leggyorsabb csiszoló gépekkel dolgozunk.

1 órás szolgáltatásunk elérhető , a leggyakoribb dioptriákkal rendelkező egyfókuszú szemüvegekre. Raktárkészletünk üzletünkbe hozzájárul ahhoz, hogy minél előbb elkészíthessük szemüvegét.

 Minden nálunk elkészített szemüveget egy nagyon szigorú, 10 pontból álló minőségi elvárásokat tartalmazó ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt átadnánk vásárlóinknak.

Ha esetleg régi szemüvegébe szeretne új lencsét, de a keretet egy percig sem tudja nélkülözni, ebben az esetben sincsen semmi gond! A szemüvegkeretet letapogatjuk, az optikai piacon található legmodernebb HOYA tracer berendezésünkkel és másnap tud jönni a formára csiszolt lencsékért, amiket mi magunk a keretbe helyezünk kb. 5 perc alatt.

Szemüvegkészítésre is be lehet jelentkezni hozzánk, amennyiben még személyesebb és közvetlenebb kiszolgálást szeretne. Hiszen akkor számítunk Önre és felkészülünk érkezésére.