Termékeink

Szemüvegkeretek

Szemüvegkeretek széles választékban.
A legkülönbözőbb stílusú, forma- és színvilágú műanyag és fém, márkás szemüvegkeretek megtalálhatók üzletünkben. A klasszikus stílus mellett extravagáns keretek rendkívül széles választékát kínáljuk.

Főbb szemüvegkeret márkák: Ray- Ban, Helly Hansen, Guess, Etnia Barcelona, BMW, Retro, Vermari, Röst, Spongyabob, Fisher Price, Gucci, Jimmy Choo, Escada, Fila, Police, Furla.

Szemüveglencsék

Szemüveglencséinket minden esetben egyedi, nagyon pontos igényfelmérés után választjuk ki, személyre szabottan. Szükség szerint vékonyított, fényre sötétedő vagy multifokális lencsével készítjük el szemüvegét!

Napszemüvegek

A napsugárzás egy bizonyos része, az ibolyántúli sugárzás nemcsak a bőrt, hanem a szemet is károsíthatja.A jó minőségű napszemüveg megfelelő védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.

Napszemüveg kínálatunkban mindenki megtalálja az arcformájához és stílusához illőt, legyen szó női vagy férfi, klasszikus vagy ultramodern, trendi, extravagáns, mindennapi vagy elegánsabb fazonú napszemüvegekről.

Gyermekkeretek

Gyermekeink látásának megóvása mindennél fontosabb.

Iskolakezdés előtt minden gyermek számára javasoljuk az alapos látásvizsgálat elvégézését, pláne ha gyermekünk gyakran panaszkodik fejfájásra. Gyerekszemüveg kínálatából a kisfiúk és a kislányok is megtalálhatják kedvencüket még a legkissebbek is.

opticzone nanovista

Antiallergén keretek

Ön fémérzékeny? – Itt a megoldás! Antiallergén szemüvegkeretek elegáns, divatos formákban.

Kontaktlencse

A szemüvegesek életét sok esetben megkönnyítheti a kontaktlencse legyen szó akár sportról, akár egy különleges alkalomról stb. Ennek alapfeltétele azonban, hogy a megfelelő lencsét válasszuk. Figyelembe kell venni a lencse viselőjének igényeit, szokásait, életmódját.

 

Kiegészítők

A szemüveg ápolása majdnem annyira fontos, mint szemünk világának megóvása, így nem csak szemeink egészségét javíthatjuk, hanem a szemüveg élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Szemüveg-kiegészítőink között megtalálhatóak a szemüvegtisztító kendők, szemüvegtisztító spray-k, szemüveg tokok, láncok és előtétek is.

Folyadékok, szemcseppek

Kontaktlencsék széles választékán túl különféle ápolószerek és műkönnyek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Kontaklencse-kiegészítő kínálatunkban megtalálhatóak a leggyakrabban használt nedvesítő cseppek, tisztítók, kontaktlencse folyadékok lágy és kemény lencsékhez, tartók.