Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

Termékeink

Szemüvegkeretek

A szemüveg öltöztet, hiszen ha belegondolunk a mindennapi öltözékünk ,egyéniségünk kifejezésének egyik módja az amit viselünk. A divatos, modern és stilusos szemüveg a viselő személyiségéhez illeszkedik, kiemeli előnyös tulajdonságait.

Világmárkák, luxus darabok és széles stílusválaszték jellemzi optikai kereteinket is. A klasszikus, letisztult daraboktól egészen a kihívó, karakteres fomákig, a színskála teljes választékával igyekszünk kiszolgálni vásárlóink igényeit.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szemüvegkeretet, hiszen nap, mint nap, akár állandóan viselnie kell. A megfelelő keret esetében fontos a külső adottságainkat figyelembe venni mint szem, hajszín arcforma, de ezen felül az egyik legfontosabb a külsőségek mellett hogy kényelmes darabot válasszunk. Felkészült kollégáink segítenek a választásban.

Szemüveglencsék

Optikáink HOYA szemüveglencsék széles választékával várja vásárlóit. Fedezze fel a tökéletes látás élményét! A választásban szakértői segítséget nyújtunk, garancia erre a HOYA CENTER cím, amely a lencsetípus teljes ismeretét és a magas szintű kiszolgálást is magában foglalja.

Szemüveglencséinket minden esetben egyedi, nagyon pontos igényfelmérés után választjuk ki, személyre szabottan, akár napszemüvegekhez is. Szalonjainkban dolgozó munkatársaink segítenek Önnek a döntésben. Természetesen szükség szerint vékonyított, illetve fényre sötétedő (akár a mesterséges és az UV-fényt is kiszűrő) lencsés kivitelben is elkészítjük szemüvegét!

Napszemüvegek

A napsugárzás egy bizonyos része, az ibolyántúli sugárzás nemcsak a bőrt, hanem a szemet is károsíthatja.A jó minőségű napszemüveg megfelelő védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.
A napszemüveg ma már idénytől független divatcikk. Egy jó darab öltöztet, stílust ad. Az Opticzone felkészült a modern kor kihívásaira. A nyári napszemüveg kínálat mellett nálunk megtalálja a kevésbé sötét, őszi-téli hónapokra szóló, egyedi sportokhoz való darabokat is. Egyéni igény szerint dioptriás napszemüvegek is elérhetőek üzleteinkben.

Az Opticzone Optikák a világmárkák széles kínálatával várja vásárlóit. Itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő prémium minőségű napszemüvegeket, sőt a bátrabbak válogathatnak extravagáns egyedi modelljeink közül is!

Gyermekkeretek

Tisztában vagyunk vele, hogy minden gyerek más és más, ezért kínálatunkban az izgága csecsemőktől a lázadó kamaszokig mindenkinek találsz szemüvegkeretet és lencsét – legyen szó elérhetőbb árú vagy valami különleges, egyedi darabról, napszemüvegről vagy akár sportszemüvegről.

Antiallergén keretek

Ön fémérzékeny? – Itt a megoldás! Antiallergén szemüvegkeretek elegáns, divatos formákban.

Kontaktlencse

A kontaktlencse sok esetben nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít, mint egy szemüveg. Ennek alapfeltétele azonban, hogy a megfelelő lencsét válasszon.

Figyelembe vesszük igényeit, szokásait, életmódját és ennek megfelelően ajánlunk különböző alapanyagú, kihordási idejű kontaktlencséket. A gyártók teljes termékkínálata megtalálható üzleteinkben, legyen szó napi, 1-2 hetes, havi vagy akár kiterjesztett viseletű kontaktlencséről.

Kontaktlencsék széles választékán túl különféle ápolószerek és műkönnyek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Kiegészítők

A szemüveg ápolása majdnem annyira fontos, mint szemünk világának megóvása, így nem csak szemeink egészségét javíthatjuk, hanem a szemüveg élettartamát is meghosszabbíthatjuk. Szemüveg-kiegészítőink között megtalálhatóak a szemüvegtisztító kendők, szemüvegtisztító spray-k, szemüveg tokok, láncok és előtétek is.

Folyadékok, szemcseppek

Kontaktlencsék széles választékán túl különféle ápolószerek és műkönnyek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Kontaklencse-kiegészítő kínálatunkban megtalálhatóak a leggyakrabban használt nedvesítő cseppek, tisztítók, kontaktlencse folyadékok lágy és kemény lencsékhez, tartók.

Páramentesítő termékek

A szemüvegviselők biztosan tapasztalták, hogy a COVID-19 fertőzés elkerülése érdekében javasolt maszk viselését nagyban nehezíti a szemüvegük párásodása is. A kellemetlenség elkerülésére az új univerzális ZEISS páramentesítő spray lehet a segítségükre.

A lencsére felvitt spray akár 72 órán át megakadályozza a zavaró párásodást anélkül, hogy befolyásolná a lencse optikai teljesítményét. Bármilyen optikai felülethez használható, így a ZEISS páramentesítő spray ideális például motorozáshoz, búvárkodáshoz, síeléshez és most aktuálisan a szemüvegesek részére védőmaszk viseléséhez is!

Páramentesítő szett tartalma:

1 db 15 ml páramentesítő spray + 1 db mikró szálas törlőkendő.