Ingyenes kiszállítás 30.000 forint feletti vásárlás esetén!

H - P: 09:00 - 18:00 Szo: 9:00 - 12:00 // Tel: 0630 1787 377

Szolgáltatásaink

Szemvizsgálat

Kontaktlencse illesztés

Szemüvegkészítés

Szürkehályog Szűrés

Szemüvegjavítás

szemvizsgálat

Minden egyes látásvizsgálat két részből áll: egy objektív, computeres mérésből és egy szubjektív vizsgálati részből. Természetesen a vizsgálathoz tartozik az egyéni igények és szokások megbeszélése, felmérése (pl. kényelmes olvasási távolság, monitorhasználat, autóvezetési szokások stb.), csak így készíthetünk teljesen testre szabott szemüveget. Amennyiben szükséges, további vizsgálatokkal is kiegészítjük a szemvizsgálatot.

GYERMEK-SZEMVIZSGÁLAT

A szűrővizsgálat fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni! A szülők számára nem észrevehető minden fénytörési hiba. Szemészeti ok (kancsalság, rejtett kancsalság) állhat a háttérben, ha az alábbi tünetek közül valamelyik, vagy akár több is fennáll

Kontaktlencse illesztés

A szemüvegesek életét sok esetben megkönnyítheti a kontaktlencse legyen szó akár sportról, akár egy különleges alkalomról stb.. Viszont nagyon fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő kontaktlencsét, ez azonban nem egyszerű feladat. A kiválasztást mindig alapos vizsgálatok, mérések előzik meg. A próbalencséket először a vizsgáló helyezi fel mindkét szemre. Ha lehetséges a két szemre különböző típusú lencsét illesztünk a komfortosabb viselet meghatározása miatt. A próbaillesztés után 15-20 percig viselnünk kell a lencsét, az optometrista eközben ismét ellenőrzi a látást, és réslámpa segítségével a kontaktlencse tökéletes illeszkedését. Ha mindent rendben talál, megtanít a kontaktlencse helyes használatára, tisztításának és tárolásának módjára.

Szemüvegkészítés

A szemüvegválasztás alapja, az alapos szemvizsgálat során megállapított lencse.

Rengeteg olyan tényezőt figyelembe veszünk, ami laikusként talán eszébe sem jutna az embernek:

  • Első szemüveges vagy már rutinos szemüvegviselőről van szó?
  • Hol szereti hordani a szemüveget?
  • Milyen az arcformája, milyen fejtartási szokások jellemzik, milyen a testbeszéde?
  • Milyenek a tekintési szokások: szemmozgató vagy inkább fejmozgató az illető?
  • Mi a kényelmes olvasó távolsága?
  • Milyen távolságban dolgozik?
  • Mit dolgozik?
  • Vannak-e extrém körülmények? (párásodás, erős napfény)
  • Milyen távolságra van a monitor?
  • Csak a monitort és a billentyűzetet kell látnia vagy a monitoron túl is – van-e ügyfél kapcsolat?

Teljes mértékben figyelembe vesszük vendégeink egyedi igényeit, így biztosíthatjuk, hogy a számára valóban tökéletes keretet és lencsét válasszuk ki.

KÉKFÉNYSZŰRŐS SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért helyezett a Hoya mindig is nagy hangsúlyt a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésére, és őrizte meg vezető pozícióját ezen a területen.
A Hoya minden rétege saját gyártással készül, és szigorú, a teljes gyártási folyamatra kiterjedő minőségellenőrzésen esik át. Az így kapott termék rendkívül magas minősége messze felülmúlja a piaci standardokat.

Szürkehályog szűrés

A szürkehályog a szemlencse elhomályosulásával járó szembetegség. Kialakulhat sérülés, betegség következtében, az UV sugárzás határára, de sajnos genetikailag is örökölhető. Idősebb korban nagyobb valószínűséggel alakulhat ki, emiatt 40 éves kor fölött még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a látásvizsgálatra, még abban az esetben is, ha nincs konkrét panaszunk. A leggyakoribb és a legszembetűnőbb tünete a szürkehályognak a látásélesség csökkenése.

 

Szemüvegjavítás

Amennyiben használat során a szemüvegkeret eldeformálódik,megigazítjuk, a meglazult csavarokat rögzítjük, az orrpapucsokat pótoljuk, ultrahangos tisztítással „nagytakarítást” végzünk. Törés esetén 1-2 napos határidővel forrasztást is vállalunk.

 

CÉGES SZŰRŐVIZSGÁLAT

Vállalatunk ezt a munkáltatói kötelezettséget hivatott támogatni az e célra felkészített szakembereivel, modern vizsgálati eszközeivel, valamint optikánkkal. 
A látásvizsgálatokat a hatályos előírásoknak megfelelően, magas minőségben, rövid idő alatt végezzük el úgy, hogy a munkavállaló a lehető legkevesebb ideig szüneteltesse feladatát.
 Minden árkategóriában forgalmazunk termékeket. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásainkat magas minőségben és gyorsan nyújtsuk.  
 
Ajánlatunk

Cégünk kihelyezett szemészeti szűréseket is végez az ország egész területén, speciálisan erre a célra biztosított vizsgáló személyzettel és felszereléssel. A vizsgálati eredmények alapján lehetőség nyílik az éleslátást biztosító, illetve a korrekciós munkavédelmi szemüvegek megrendelésére. Szolgáltatásunk azon munkáltatóknak jelent nagy segítséget, akiknél fontos, hogy a dolgozó csak minimális időt töltsenek távol a munkavégzésük helyszínétől. Kialakított rendszerünk igazodik a több műszakos munkarendhez. A helyszínen végzett szemészeti vizsgálat alkalmas arra is, hogy a munkavállalóval a munkavégzés helyszínén is ellenőrizni tudjuk a korrekció helyességét