Polaroid 2073/S 086LA

Polaroid 2073/S 086LA

Polaroid 2073/S 086LA

26 990 Ft

További információk

A keret színe

Arany-barna

Keret anyaga

Acél

Keret típusa

Teljes keretes

Kollekció

Női

termék információ

A Polaroid története 1929-ben indult mikor a Harvardon végzős Edwin Land szabadalmaztatta a világ első polarizáló szűrőjét. Manapság a Polaroid világelső a polarizált lencse technológiájában és egyike a legmegbízhatóbb szemüveg márkáknak. A Polaroid szemüvegek a divatot ötvözik az egyedi technológiával, rendkívül vonzó ár/érték aránnyal.

 

A Polaroid PLD2073/S 086 Polarized napszemüvegek a Polaroid legfrissebb kollekciójának részei, nagy gondossággal nők számára készítve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatját követi. A pilóta keret teszi a Polaroid PLD 2073/S modelljét tökéletes választássá kerek, ovális és szögletes arcformával rendelkezők számára.
A keret anyaga acél. Vannak olyan anyagok, amelyek sokkal erősebbek, mint az acél, azonban az acél az egyetlen anyag, ami tökéletesen kiegyensúlyozott keménységgel, rugalmassággal és szilárdsággal rendelkezik. Ezért is van az, hogy minden szemüveg, ami acélkerettel rendelkezik hihetetlenül strapabíró hétköznapi viseléshez. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték. A polarizált szűrő 99.9%-ban kiszűri a vakító csillanásokat és növeli a kontrasztot, hogy tisztábban és élénkebb színvilágban láthass.
Polaroid 2073/S 086LA
26 990 Ft