Polaroid 2076/S

Polaroid 2076/S

26 990 Ft

További információk

A keret színe

Fekete

Keret anyaga

Acél

Keret típusa

Teljes keretes

Kollekció

Férfi

termék információ

A Polaroid története 1929-ben indult mikor a Harvardon végzős Edwin Land szabadalmaztatta a világ első polarizáló szűrőjét. Manapság a Polaroid világelső a polarizált lencse technológiájában és egyike a legmegbízhatóbb szemüveg márkáknak. A Polaroid szemüvegek a divatot ötvözik az egyedi technológiával, rendkívül vonzó ár/érték aránnyal.

A Polaroid PLD 2076/S  Polarized napszemüvegek a Polaroid legfrissebb kollekciójának részei, nagy gondossággal férfiak számára készítve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatját követi. A clubmaster keret teszi a Polaroid PLD2076/S modelljét tökéletes választássá kerek, ovális, szögletes és szív alakú arcformával rendelkezők számára.

 

A keret anyaga acél. Vannak olyan anyagok, amelyek sokkal erősebbek, mint az acél, azonban az acél az egyetlen anyag, ami tökéletesen kiegyensúlyozott keménységgel, rugalmassággal és szilárdsággal rendelkezik. Ezért is van az, hogy minden szemüveg, ami acélkerettel rendelkezik hihetetlenül strapabíró hétköznapi viseléshez. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték. A polarizált szűrő 99.9%-ban kiszűri a vakító csillanásokat és növeli a kontrasztot, hogy tisztábban és élénkebb színvilágban láthass.

 

Megrendelné ezt a terméket?

Írja meg adatait és amint lehetséges visszahívjuk rendelésének megerősítése céljából!