Tommy Hilfiger TH 1542/S

Tommy Hilfiger TH 1542/S

48 990 Ft

További információk

Keret anyaga

Acél

A keret színe

Szürke

Keret típusa

Teljes keretes

Kollekció

Férfi

termék információ

A “Négy Legnagyobb Amerikai Tervező” egyikeként ismert Tommy Hilfiger a világ egyik vezető designer életstílus márkáját építette fel, ami azonnal felismerhető az ikonikus piros, fehér és kék jelről. A Tommy Hilfiger szemüvegek prémium stílust és minőséget biztosítanak az amerikai életérzéssel.

 

A Tommy Hilfiger TH 1542/S napszemüvegek a Tommy Hilfiger legfrissebb kollekciójának részei, nagy gondossággal férfiak számára készítve. Ez az elegáns teljes keretes modell a kortárs designer szemüvegek legfrissebb divatját követi. A szögletes keret teszi a Tommy Hilfiger TH 1542/S modelljét tökéletes választássá kerek és ovális arcformával rendelkezők számára.
A keret anyaga acél. Vannak olyan anyagok, amelyek sokkal erősebbek, mint az acél, azonban az acél az egyetlen anyag, ami tökéletesen kiegyensúlyozott keménységgel, rugalmassággal és szilárdsággal rendelkezik. Ezért is van az, hogy minden szemüveg, ami acélkerettel rendelkezik hihetetlenül strapabíró hétköznapi viseléshez. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték.

Megrendelné ezt a terméket?

Írja meg adatait és amint lehetséges visszahívjuk rendelésének megerősítése céljából!